-->

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gülben Ergen'den Kayserili Üvey Anneye İsyan,O Kadının Aldığı Ceza Ölüm Olsa Ne Yazar

Reklam
Bu kadın bir anne olamaz,bir insan olamaz,hayvan desek hayvana hakaret olur...Gülben Ergen'de bir anne olarak üzntüsünü dile getirmiş ve bakın neler söylemiş:
Gülben Ergen oğulları Atlas, Ares ve Güney'in uyurken çekilen fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü: "Kayseri'de insan görünümlü kadının minicik çocuğa şiddetini izledim! Ayağının atına vurduğu sopayı... 'aç, aç ağzını' diyerek çocuğun ağzına sokuşunu izledim! Yerde süründürüp tepetaklak ettiği çocuğun haykırışlarını dinledim! Yerimde duramıyorum! Ülkem insanının değerlerinden korkar oldum! Sevgisizlik şiddetin ilacıdır! Bu tesadüfen haberini gördüğümüz video! Görmediklerimiz bilmediklerimiz var... İçe atar çocuk bu acıyı... Sonra öyle bir çıkartır ki, yakar dünyayı! Çünkü yaktılar onun dünyasını! Ayağının altı şiş çocuk... Yerde sürünmekten atleti dışa çıkmış çocuk... Sopa sokulan ağzı zonklayan çocuk... Sen ne hissediyorsun? Bizi öküzden ayıran duygunun adı merhametse sana sahip çıkalım çocuk... O kadının aldığı ceza ölüm olsa ne yazar? Çocuk ne olacak çocuk? Pedagog lazım... Oyun terapisi lazım... İyilik lazım... Derin sohbetler etmek lazım... İçinde gömdüğünü dışa akıtması lazım... Çocuklarımın varlıklarına şükür ederek o beyaz yastığa uzanıp dualara sığınacağım şimdi. Çok acıyor canım ama çok..."
Reklam

Disclaimer: Değerli ziyaretçilerimiz bloğumuzda rahatsız olduğunuz ya da başkaca konularda tarafıma ulaşmak isterseniz facebook sayfamı kullanabilirsiniz.. Facebook için tıklayınız
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 Gelinlik ve Saç Modelleri - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger